Обо мне

Моя фотография
Зовут меня Маша или Мария, живу в городе Сумы (Украина), замужем, воспитываю обожаемую маленькую доченьку Александрочку. My name is Maria. I live in Sumy (Ukraine). Married, have a little adorable angel of a girl Alexandra

пятница, 12 октября 2012 г.

Я веду рубрику в Штампувальне

Девочки мои дорогие!
Я теперь крутая))))))))))) хихихи
Потому что ВЕДУ РУБРИКУ "КОЛЬОРОТЕРАПІЯ" В ШТАМПУВАЛЬНЕ.

Дальше полностью привожу текст из поста в Штампувальне и приглашаю вас принять участие в моем задании!

КОЛЬОРОТЕРАПІЯ - випуск #1

Доброго дня, наші любі штампувальники й штампувальниці!
У сучасному світі кольоротерапія (або хромотерапія) - це один із нестандартних методів психотерапії. Сьогодні у нашому блозі ми розпочинаємо власну Кольоротерапію– рубрику, в якій ми „заряджатимемо(ся)”  якимось конкретним кольором, його енергетикою, а потім вкладатимемо цей „заряд”  у  власну скрап-роботу. Той базовий колір, який є фокусом нашої уваги, має бути представленим не менш як  на 40-50% площі роботи!!!!  „Кольоротерапія” відбуватиметься кожної другої п’ятниці -  приходьте -  кольоро-релакснемо та поскрапимо!
Відомо, що колір - важлива складова життя людини. Око людини розпізнає 1,5 млн кольорів і відтінків. Різні кольори по-різному впливають  на нашу психіку, настрій і сприйняття навколишнього середовища. За методикою фен-шуй правильно підібраний колір може навіть змінити життя людини на краще. Кольори можуть зробити нас більш креативними та оптимістичними. Тож, відправляємося у подорож до країни кольорів – позбираємо жовтогарячих листочків восени, прогуляємося сніговими білими просторами взимку та вип’ємо червоного глінтвейну, похлюпаємось у блакитних хвильках влітку, та помилуємося фіолетовими бузковими кущами у травні… Хто з нами?
Якщо ви думаєте, що почнемо ми із червоного – ви помиляєтесь! Ні, ми почнемо із кольору осені, кольору сонця, кольору щастя – ЖОВТОГО!
Жовтогарячий – найвеселіший із усіх кольорів веселки. Кажуть, що це чудовий колір для покращання настрою, мозкової активності, профілактики депресій. Він здатний створювати відчуття легкості та тренувати зір.
Однак, психологи не рекомендують використовувати цей колір для декорації офісу чи оформлення робочого місця. Річ у тім, що оскільки жовтий є надзвичайно життєрадісним, ділові партнери можуть сприйняти вас за любителя жартувати та не сприйняти серйозно ваші пропозиції.  І навпаки, для дитячої кімнати жовтий колір є ідеальним – ваш малюк  насолоджуватиметься теплотою жовтого кольору.
Пробіжімось разом блогами скрап-майстрів… Подивимось, чи використовують вони жовтий…?  Сьогодні я вибрала навмання блоги своїх улюблених скрап-майстринь:
Однак, скажу я вам, важкенько мені було знайти такі приклади. Щось не дуже полюбляють цей веселий колір скрап-майстрині. Може виправимо ситуацію?
Отже, для вашого натхнення "Штампувальня" теж  приготувала листівку:
Сподіваємося, що у вас обов'язково з'явиться натхнення створити щось ЖОВТЕНЬКЕ з нами! Не забувайте, що у вашій роботі має бути щось іщ продукції "Штампувальні"!!! Чекаємо на ваші роботи до 26.10.2012! (Додавайте посилання на свої роботи у коментарях).
А переможця вже чекає чудовий подарунок - великий різдв"яний штамп Christmas Santa Stamp {SR002} розміром 5,7 * 5,7см
Впевнена, що кожна майстриня зрадіє такому подарунку до свят ))) А я прощаюся з вами до наступного разу!
З любов'ю,
ваша Маша

спеціально для Штампувальні.

3 комментария: